Skip to content

Bijna klaar met wachten: een voorschot op de lente

March 8, 2011

Ha! Hoewel ik sinds 2006 onverstoorbaar over muziek schrijf, is dit al weken mijn meest populaire post. 166 unieke lezers sinds zondag. Beste lezers, jullie zijn niet alleen. Ik kan ook niet wachten; ben vandaag voor het eerst zonder jas van werk naar trein gelopen.

Aangezien het er dik in zit dat deze maand zijn staart nog gaat roeren, wijs ik jullie graag even op het prachtige Beleef de Lente van Vogelbescherming Nederland. Vogelaars zijn het potlood + notitieblokje allang ontstegen – het is nu motion controlled infrared webcams voor en multimediale website na.

Good for us: wij kunnen de komende tijd live meekijken met het nest(el)en, paren, leggen, broeden en opvoeding in huize Steenuil, Oehoe, Ooievaar, Boerenzwaluw, Boomklever, IJsvogel, Purperreiger en Slechtvalk. Omdat vogels vaak hopeloos ouderwets zijn, en niets kunnen met de basisregels van projectmanagement, worden eventuele hoogtepunten/gebeurtenissen als links neergezet. Je hoeft dus niets te missen. Waar wacht je nog op? Misschien geeft de Oehoe op dit moment wel een avondconcert!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s