Skip to content

soundtracks uit NYC

February 21, 2008

good records nyc site

Sinds 2005 is New York een platenzaak rijker: Good Records op 179 E 3rd St. Normaliter zou ik geen post besteden aan één van de vele platenzaken die de wereld rijk is, maar deze is een positieve uitzondering: hij wordt namelijk gerund door iemand die heel erg van muziek houdt. Niet van verzamelen, niet van zeldzaam-om-het-zeldzaam, niet om zo veel mogelijk geld te verdienen, maar om de muziek zelf.

Ik ken de eigenaar via verschillende messageboards op het wereldwijde web als iemand met het (muzikale) hart op de goede plek, en ben de afgelopen tijd behoorlijk onder de indruk geraakt van zijn nieuwe website: hij gebruikt deze namelijk om allerlei diepe soulmixen, vergeten lp’s, hartverscheurende gospel en wat dies meer zij mee te delen. Hij is vanaf vandaag toegevoegd aan de blogroll aan de rechterkant van mijn blog – een mooie manier om een (vrijdag)middag van muziek te voorzien!

(*NB: de mixen lijken niet downloadbaar, maar zijn het wel: selecteer de hele player en ga naar de paginabron / paginacode om de rechtstreekse link eruit te plukken)
Advertisements
One Comment leave one →
  1. February 22, 2008 4:06 pm

    Dank voor de fijne tip wiederum: voor bronanalfabeten – hier staan de beschikbare mixjes op een rijtje: http://www.goodrecordsnyc.com/mixes/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s