Skip to content

bahdumpadumpdump

February 12, 2007

va- belize boil up sampler (numero group 2lp, 2007)

De mannen van de Numero Group zijn de hat-trick al lang en breed gepasseerd: inmiddels brachten zij 13 albums uit die een nieuwe standaard zetten voor het presenteren van “oude” muziek. Het vorig jaar op cd verschenen Cult Cargo: Belize City Boil Up is daarop geen uitzondering: nooit geweten dat dat kleine landje tussen Mexico en Guatemala zoveel mooie muziek te bieden had!

Om te vieren dat deze verzamelaar met extra nummers op luxe dubbel-vinyl is uitgebracht hierboven drie nummers ervan. Allereerst een cover van “Backstabbers” van The O’ Jays die van een bjina disconummer een funky aanklacht maakt. Daarna een tranentrekker van heb ik jou daar – inclusief getergde zang en aanzwellende blazers. De uitsmijter is één van de nummers die aan de LP zijn toegevoegd: een non zingt samen met de rest van het klooster en het plaatselijke mariachi-orkest een prachtige ode aan haar Heer.

Lekker geworden? Je kunt lid worden van het label en zo alles op de deurmat krijgen, of jezelf eerst eens op een enkeltje Belize trakteren… Enjoy.

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. soit permalink
    February 12, 2007 5:22 pm

    Het lukt helaas niet om deze link te downloaden. Wat doe ik vaudt?

  2. February 13, 2007 6:28 am

    Het helpt meestal om de pagina een keer opnieuw te openen / te verversen met F5. Daarna zegt de server zefl “your download will begin in 00:07 seconds”, etc. Hoop dattie het nu wel doet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s